Mijn naam is Tanja Christianen (41) en ik ben de oprichter van Naastu. Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het is mijn doel om verzuim en re-integratiebegeleiding toegankelijker te maken. Dit wil ik doen door er specifiek ook te zijn voor de werkgever met een relatief klein(er) personeelsbestand en voor de werknemer die vanuit de priv├ęsituatie begeleiding zoekt. Werkgevers bezoek ik graag op locatie, werknemers spreek ik meestal in mijn praktijk (Raadhuisplein 14, Nieuwerkerk aan den IJssel).

Wat ik u kan brengen is kennis van zaken in combinatie met betrokkenheid, empathie en levenservaring. Ik ben opgeleid als Register Casemanager Taakdelegatie (post bachelor verzuim/re-integratie) en dit werk doe ik zowel als zelfstandig ondernemer als in loondienst bij een zorgorganisatie. Daarnaast heb ik veel ervaring met het werken met mensen en processen (o.a. jarenlange leidinggevende ervaring bij een bank). Tijdens mijn eerder afgeronde (bachelor) studies heb ik me gericht op management, coaching, psychologie en HR.

Ik hoop u in de toekomst van dienst te mogen zijn.